Botanika klassifikatoriga ko'ra o'simlik nomi: Juniperus Communis tabiiy xom ashyo ishlab chiqaradigan mamlakatlar: Italiya, Frantsiya qayta ishlashga ketadigan o'simlik qismlari: mevalar olingan xom ashyo turlari: efir moyi ishlab chiqarish usullari: bug ' yoki gidrodistilyatsiya xom ashyoning fizik xususiyatlari: shaffof yoki och sariq rangli harakatlanuvchi suyuqlik xom ashyoning olfaktor xususiyatlari: yangi, balsamik, yog'ochli shirin, ignabargli xushbo'y hid olfaktor guruhi: olfaktor piramidasidagi daraxt holati: yuqori eslatma qo'shimcha ma'lumot: archa rezavorlarining akkordini sintetik materiallar yordamida ham yig'ish mumkin, ammo yuqori sifatli tabiiy xom ashyoning mavjudligi sintetik almashtirishlarni qidirishni amaliy emas. Juniper kompozitsiyaning yuqori notalarini yangilaydi va ularga ignabargli-balsamik rang beradi, bu ayniqsa sharob va shipr janrlarida, shuningdek, umuman yog'och aromatlar oilasida mashhur.